Fredag

På fredagen var jag, min bror och hans kompis bjudna på middag hem till min moster med familj. Underbar mat!  Efter maten spelade vi spel och drack lite öl. Det var kul! Jag älskar sällskapsspel. Tack kära mosterfamilj! Dock kände jag mig fruktansvärt tråkig. Jag är så osocial och har aldrig nåt att prata om känns det. Fast jag älskar att ha mycket folk omkring mig så jag får inte riktigt ihop hur jag är funtad... Vissa dagar kan jag få för mig att jag är lite blyg också och igår var en sån dag. Det ville aldrig riktigt släppa heller.  Jag kan bli så trött på mig själv ibland. Man kan ju undra vad som är fel... Dagen idag har spenderats med bakfullhet, chips, coca-cola och pizza.  Även mycket tv tittande och en film. En liten visit hos mormor blev det också.

Grabben skvallrade på sig själv

Min son har börjat upptäcka att det är väldigt kul att spela spel på min iphone. Så pass roligt att han vill spela alldeles för ofta tycker jag. Jag försöker begränsa det så han kan få spela en liten stund varje dag (om han frågar). Härom dagen så hade han spelat ganska så länge och fick stänga av. Lite senare hör jag från köket att grabben ropar; -Oh oh, mamma! Du borde nog hålla lite koll på din son! Jag går in i köket och kollar vad det är frågan om. Där står han med min iphone och spelar den rackaren! Han är bra på att ge mig ett gott skratt den där goingen.

Min nyfikenhet har stillats

Rökskadad till sjukhus

En person fick föras till sjukhus med rökskador sedan en spis glömts påslagen i en lägenhet.
Det var på lördagskvällen som räddningstjänst och polis larmades om röklukt i ett trapphus på Mossvägen i Järna. Det visade sig att röken kom från en lägenhet där spisen glömts påslagen och på spisen stod en ljusstake vilket orsakade rökutvecklingen.
Enligt uppgift från polisen fick en person föras till sjukhus med rökskador, samtidigt har polisen gjort en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet.


Källa:lt.se


RSS 2.0